Europæisk guld lyser op hos Slagter Lampe

Leverandører 24. maj 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
Slagter Steen Lampe med en pølsestok. Foto: Slagter Lampe
  • Slagter Lampe høstede 16 medaljer ud af 16 mulige ved årets store internationale fagkonkurrence på ”IFFA” messen i Frankfurt

Slager Lampe ryddede stort set bordet for de bedste pladser, da en international fagjury bedømte de indsendte produkter:  15 guldmedaljer og 1 sølvmedalje.

- Vi bruger fagkonkurrencerne til at holde os skarpe på kvalitet og teste nye produkter af. Det er en vigtig del af udviklingsprocessen her i pølsemageriet, og det giver mig da også motivation til at fastholde standarden og udvikle nye produkter, siger Steen Lampe.  

Blandt grillpølserne er Steen Lampe især glad for anerkendelsen af Jubilæumsringrideren, som han udviklede til firmaets 80-års jubilæum. 

- Det betyder selvfølgelig også meget, at vi kan holde slagterhåndværket i hævd og stadig få guldmedalje for Krosalamien, som er helt tilbage fra min farfars tid, siger Steen Lampe.

Blandt guldvinderne var også Slagter Lampes nyeste satsning, som er en serie af kyllingepølser, som laves af dansk kyllingekød fra overlåret. 

- Kyllingeprodukterne har været svære at få ind i detailbutikkerne i år, hvilket er rigtigt ærgerligt. Kyllingepølserne vil derfor også være at finde på vores nye webshop, der lanceres efter sommerferien, siger Steen Lampe.
 

Opdateret 24. maj 2022