Cowi og Institut for Center-Planlægning samler kræfterne

Leverandører 24. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Colourbox
  • De to virksomheder er begge meget benyttede rådgivere inden for detailhandelsplanlægning 

Skrevet af: Søren Tougaard

Den 1. februar 2022 går medarbejdere hos Institut for Center-Planlægning (ICP) ind ad døren til deres nye arbejdsplads på Cowis hovedkontor nord for København.

Ved at samle alle kræfter i Cowi får kunderne let adgang til helhedsorienteret strategisk rådgivning inden for byplanlægning og byudvikling i allerbredeste forstand. Og det glæder Helle Vang Andersen, divisionsdirektør i Cowi.

- Øverst på Cowis agenda står, at vi skal hjælpe vores kunder med at skabe bæredygtige samfund, som det er godt at bo, leve og arbejde i, og det gør vores ingeniører og arkitekter og vores samfundsfaglige og naturfaglige eksperter hver eneste dag. Med ICP får vi nu også kolleger med et stærkt merkantilt afsæt for at rådgive om, hvordan man skaber byer, der fungerer godt for både detailhandel, erhvervsliv og borgere. Det kommer vores kunder i f.eks. byggebranchen, detailhandelsbranchen og i kommuner til at nyde godt af.

Kendt detailrådgiver

ICP har i over 50 år leveret utallige detailhandelsanalyser, etableringsstrategier, lokaliseringsanalyser, kundeanalyser, projektvurderinger og udviklingsplaner.

Adm. direktør Per Nyborg, der har stået i spidsen for virksomheden siden 1979, er glad for den fremtid, der tegner sig i Cowi-regi.

- Jeg og mine kolleger fra ICP kommer ind i en virksomhed med stærke værdier og tårnhøje ambitioner for bæredygtighed, og dem deler vi. Cowi står også stærkt inden for grøn omstilling, og koblet med ICP's ekspertviden om forbrugeradfærd, e-handel og udvikling af kommercielle miljøer åbner der sig spændende muligheder for at hjælpe bl.a. vores offentlige kunder med at udarbejde fremtidssikrede kommuneplaner og lokalplaner, siger han. 

Opdateret 24. jan 2022