Erfaren restaurantchef og købmand skal åbne Meny i Illum

Dagrofa - Navne 4. jan 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Købmand Poul Cullura er tredjegenerations-indvandrer fra Sicilien – deraf efternavnet. Foto: Mikael Schlosser
  • Når Dagrofas højprofilkæde erstatter Irma i Illum, bliver det med den tidligere Meny-købmand fra Skibby ved roret

En gang i april erstatter Meny-kæden med en ny flagskib-butik Irma i Illums underetage.

Til at sikre at Dagrofa får den succes, som det ikke er lykkedes for Coops Irma at få, har Dagrofa ansat den erfarne købmand Poul Cullura.

Han er 51 år og har de seneste tre år ledet Meny i Skibby.

Men Poul Cullura har også stor erfaring med mad, som er Meny-kædens store fokus. Han har blandt andet arbejdet for Starbucks og Vapiano, været restaurantchef på Skovshoved Hotel, barchef på Skovriderkroen, gastronomisk chef for Det Kongelige Teaters restauranter, barer og kantiner og deli-chef hos Meyers i Magasin i København. Derudover har han været ansat i Salling Groups Føtex.

Poul Cullura kalder sit nye job for en once in a lifetime-mulighed.

- Meny har i en lang periode haft et Food Market i støbeskeen, som skulle åbne i Illum. Så da direktøren fortalte, at de mente, det var en butik, som passede til mig og mine kompetencer, blev jeg frygtelig stolt. Jeg har jo egentlig vendt det hektiske og urbane byliv ryggen til fordel for et stille liv i træsko og gåture med mine hunde. Så det er et nyt blad, der vendes, og jeg er ydmyg og beæret, siger han.

Menys kædedirektør Richo Boss siger:

- Vi er superstolte over, at Poul har sagt ja til at stå i spidsen for Meny Illum. Poul Cullura er sprudlende, innovativ og brænder for de gode råvarer. Hans absolutte styrke ligger i kontakten med mennesker. Han har flair for at sammensætte et topmotiveret hold med et smil på læben, som er drevet af en lyst til at tale med og hjælpe kunderne. Både de trofaste Meny-kunder og de yngre forbrugere, siger Richo Boss. 

Opdateret 4. jan 2022